Квалификации за Световното първенство

Норвегия - Унгария
Плейоф за Европейското първенство
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Норвегия и Унгария играят в първия плейофен сблъсък за Европейското догодина. Това е един от най-равностойните сблъсъци, в който домакинското предимство очакваме да се окаже решаващо и в двата мача. В първия мач домакин е Норвегия и това съответно веднага ги поставя в позицията на фаворит. Норвегия се представят много силно у дома и, изключвайки загубата в първия мач, след това записаха 3 победи и 1 равен у дома. Унгария имаха късмета да бъдат в най-лесната група и в общи линии това ги докара до този плейоф. Прогноза 1.

Боливия - Венецуела
Квалификации за Световното първенство
Час - 22:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

И двата отбора започнаха кампанията по възможно най-лошия начин - с по две загуби в първите два мача - и сега и за двата отбора е важно да не допуснат трета загуба. Много е вероятно да не допуснат с оглед на последните директни срещи. Три от последните четири са завършили без победител. Имайки предвид моментното ниво на Боливия и Венецуела, можем спокойно да заложим на едно равенство.

Еквадор - Уругвай
Квалификации за Световното първенство
Час - 23:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Еквадор играят страхотен футбол в тези квалификации и не случайно са поставени от букмейкърите като фаворити срещу силния тим на Уругвай. Еквадорците победиха Аржентина в първия кръг в началото на октомври с 2:0 като гост, което е сериозна заявка за класиране на Световното. Сега те са на гребена на вълната и очакваме да отнесат уругвайците. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_12.html

Comments Off on Квалификации за Световното първенство

Comments are closed.