Квалификации за Шампионска лига

Банантс Йереван - ФК Санта Колома
Квалификации за Шампионска лига
Час - 19:00
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Впечатлихме се от доста високия коефициент, който предлагат букмейкърите за ъндър в този мач. Все пак да не забравяме, че първата среща миналата седмица завърши с минимална победа за Санта колома с 1:0. Сега андордският отбор ще направи всичко възможно да затвори постъпите към вратата си и да удържи нулевото равенство. Дори и домакините да успеят да отбележат един гол, едва ли такъв резултат ще разочарова гостите и те пак ще си останат в защита. Най- логичният изход от този мач е Под 2.5 гола и не виждаме защо букмейкърите ни дават толкова добър коефициент за това. Няма да се оплакваме обаче, а ще залагаме.

Левадия Талин - Ла Фиорита Монтеджардина
Квалификации за Шампионска лига
Час - 19:00
Прогноза - Под 4.5
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
И в този мач букмейкърите очакват да станем свидетели на шоуто Гол след гол, но отново не очакваме да видим много попадения. Този път ще се надяваме головете да са под една значително по- висока линия - 4.5 гола. Ясно е защо букмейкърите очакват голово шоу - очаква се домакинският отбор да разбие скромния си съперник от Сан Марино. Най- вероятно точно това ще се случи, но не виждаме защо да очакваме да стане с пет гола. Едва ли домакините ще се напъват много след втория-третия гол. А и в първата среща отборчето от Сан Марино показа, че има стабилна защита, допускайки само един гол от доста по- класния си съперник. Прогноза Под 4.5 гола.

Линфийлд - Б36 Торшавн
Квалификации за Лига Европа
Час - 21:45
Прогноза - Под 2.5
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Едва ли ще се изненадате, че в този мач отново ще потърсим ъндъра. Няма защо да се повтаряме, тук логиката ни е същата - домакините са по- силния отбор, но те са до голяма степен класирани и едва ли ще търсят някакви разгромни победи.

Базел - Спарта Прага
Приятелски мач
Час - 18:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Да не си помислите, че залагаме само на ъндъри, имаме и един оувър. Мачът е приятелски, а двата отбора са известни с практикувания си нападателен стил на игра. Това може ясно да се разбере от факта, че последните седем мача на швейцарците са с над 2.5 гола в тях, докато чехите са в серия от цели девет мача с поне три попадения. Логично е и в една контролна среща също да не се притесняват да си отбелязват голове. Прогноза Над 2.5 гола.

ТВ Програма
21:30 Лудогорец - Динамо Букурещ ---> Diema
23:00 Бразилия - Германия ---> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_8.html

Comments Off on Квалификации за Шампионска лига

Comments are closed.