Квалификационни срещи за Шампионска лига

Слован Братислава - Шериф Тирастол
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Словашкият представител в турнира Шампионска лига е задължен да победи в първата среща срещу Шериф, за да увеличи шансовете си за продължаване напред. Спокойно можем да кажем, че Слован са по- добрият отбор. Те са в серия от 8 поредни победи във всички турнири. Две от тези победи бяха в миналия квалификационен рунд, когато Слован отстраниха без проблеми ТНС. Шериф имаха за задача да се справят с далеч по- скромния тим на Сутйеска от Черна гора. Прогноза 1.

Спарта Прага - Малмьо
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Много трудно ще бъде на домакините да победят шампиона на Швеция Малмьо. Не можем да кажем, че чешкия футбол е по- добър от шведския, та да очакваме шампионът на Чехия да е по- силен от шампиона на Швеция, а гостите се намират в страхотна форма. Те не са губели мач в цели 13 поредни срещи. Другото предимство на гостите е, че сезонът при тях е в разгара си, докато в Чехия първенството започна едва преди две седмици. Не вярваме Малмьо да загубят първия мач. Прогноза Х2.

Дебрецен - БАТЕ Борисов
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.65
Сигурност - 5/10
Един на пръв поглед равностоен мач, в който обаче везните се накланят в посока на гостите. Първенството на Беларус в момента е в средата си и БАТЕ са навлезли в оптимална форма, докато унгарското първенство започна този уикенд. Освен това, формата на БАТЕ е страхотна. В последните си 19 мача те нямат загуба. Прогноза 2.

Волеренга - Стабек
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Едва ли Волеренга ще изпуснат трите точки срещу отбора на Стабек, който се намира в ужасна форма и спечели само една точка в последните си шест двубоя. Още повече, че Волеренга спечелиха последните си три двубоя срещу Стабек. Последният от тях бе в началото на май като част от този сезон, когато Волеренга спечелиха с 3:0 като гост. Сега са домакини и трите точки са задължителни за тях. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_29.html

Comments Off on Квалификационни срещи за Шампионска лига

Comments are closed.