Квалификация за ЕП 2016

Казахстан - Исландия
Национален отбор по футбол на Исландия
Квалификация за ЕП
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Националните отбори от групите А, В и Н ще изиграят своите срещи днес. В двубой от група А, Исландия гостува на Казахстан в много важен мач за гостите. За Казахстан още преди началото на квалификациите горе-долу беше ясно, че шансовете им за класиране са минимални, но след 1 спечелена точка в 4 мача, шансове вече няма. В същото време обаче Исландия, чиито шансове също се определяха като малки, започнаха с 3 победи и 1 загуба, заемат второто място във временното класиране и имат големи шансове да постигнат невероятен успех. Гостите играят страхотно до момента. Доказателство за това е фактът, че успяха да победят отборите на Турция, Латвия и Холандия, а още по-голямо доказателство са резултатите от тези победи - 3:0, 3:0 и 2:0. Днес е от изключителна важност за тях да победят, за да останат фаворит за класиране. Здравата логика ни говори, че ще се справят. Прогноза 2.

Чехия - Латвия
Квалификация за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Чехите започнаха още по-впечатляващо - 4 победи от 4 мача, справяйки се с отборите на Холандия, Турция, Казахстан и Исландия. Домакините играят впечатляващ футбол и смятаме, че ще победят без проблеми тима на Латвия, който има 2 точки от 4 мача. В последния си мач гостуваха на Холандия и допуснаха унизителна загуба с 6:0. Днес се съмняваме резултатът да достигне до такива висини, но поне два гола би трябвало да стигне разликата. Разликата в класите е достатъчно голяма, за да очакваме такова нещо. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Холандия - Турция
Квалификация за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
И двата отбора започнаха кампанията малко неубедително и сега евентуалният загубил, особено ако той е Турция, ще загуби голям процент от вероятността си за класиране. Турците имат само 4 точки и са 4-ти. Холандия са с 6 пункта и заемат 3-тата позиция във временното класиране. Холандия допуснаха две грешни стъпки, но те все пак станаха в гостуванията, у дома са достатъчно убедителни. Лалетата все пак са трети от последното Световно първенство, класата и домакинското предимство са на тяхна страна. Прогноза 1.

Хърватия - Норвегия
Квалификация за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Хърватите доказаха огромната си класа досега в квалификационната група и в домакинството им срещу младия и неопитен състав на Норвегия ни се струва малко вероятно да допуснат грешка. В състава на Нико Ковач има много класни имена, каквито при гостите просто липсват. Прогнозираме победа за лидера в групата, в която играе и България (залози за победа на България у дома срещу Италия се приемат при 4.75 коефициент в букмейкъра bet365). Прогноза 1.

ТВ Програма
19:00 Хърватия - Норвегия ---> Diema Sport HD
21:45 България - Италия ---> БНТ 1 / БНТ HD
21:45 Холандия - Турция ---> Diema Sport HD

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/03/2016.html

Comments Off on Квалификация за ЕП 2016

Comments are closed.