Кепитъл Уан Къп – Англия

Уигън - Блекпул
Англия Кепитъл Уан Къп
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Двата отбора се срещнаха на два пъти през миналия сезон, като и двата пъти Уигън победиха. С оглед на формата на двата отбора сега, едва ли в първия мач между Уигън и Блекпул за тази година ще видим нещо по-различно. Домакините нямат загуба вече 10 поредни мача, докато Блекпул влизат в мача след две поредни загуби. Прогноза 1.

Джилингам - Йеовил Таун
Англия Кепитъл Уан Къп
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Тук имаме два отбора от различни дивизии. Домакините се състезават в Лига 1, докато гостите в Лига 2. Макар и Джилингам да играят срещу по-силни съперници, те въпреки това правят много по-добри резултати. Домакините са на една точка от първото място в Лига 1, а Йеовил Таун са сред най-слабо представящите се отбори в долната дивизия, записвайки само 2 точки в последните 8 кръга. Ясно е кой е фаворит. Прогноза 1.

Флийтууд Таун - Шефийлд Юнайтед
Англия Кепитъл Уан Къп
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Двата отбора се срещнаха само преди две седмици, когато Шефийлд бяха категорични и спечелиха с 3:0. Това ги прави голям фаворит в двубоя за Кепитъл Уан Къп днес. Домакините едва ли са забравили какъв бой ядоха само преди две седмици, а резултатът от тогава е достатъчно показателен за това кой е по-добрият отбор. Прогноза 2.

Барнзли - Йорк Сити
Англия Кепитъл Уан Къп
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

И двата отбора не записват добри резултати, но поне домакините срещат по-силни противници - те са в Лига 1, докато Йорк са в Лига 2. Домакините нямат победа в 7 поредни мача, докато Йорк не са усещали вкуса на успеха в 10 поредни кръга. През миналата година Барнзли и Йорк Сити се срещнаха в един от много други купи в Англия - Джонстънс Пейнт Трофи - и тогава Барнзли спечелиха с 2:0. Днес имат добри шансове да спечелят отново. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_10.html

Comments Off on Кепитъл Уан Къп – Англия

Comments are closed.