Кепитъл Уан Къп

Акрингтън - Хъл Сити
Кепитъл Уан Къп
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10
Отборът на Хъл Сити, който до миналия сезон се състезаваше във Висшата лига, излиза в първия кръг от Кепитъл Уан Къп срещу Акрингтън, който играе в Лига 2, четвъртото ниво на английския футбол. Разликата в класите е много голяма и се съмняваме гостите да не се справят. Прогноза 2.

АДО Ден Хааг - ПСВ Айндховен
Холандия
Час - 19:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Убедителният шампион от миналия сезон се изправя в първия кръг от новото първенство срещу един от средняците в елита - АДО Ден Хааг. ПСВ нямаха никакви проблеми със спечелването на титлата през миналата кампания, завършвайки със 17 точки пред втория в класирането. Преди около седмица завоюваха и Суперкупата на страната. През този сезон амбициите им са за още една титла в първенството. Противници като АДО Ден Хааг са задължителни за побеждаване, за да стигнат до първото място. По традиция ПСВ не се затрудняват срещу АДО - спечелили са последните 8 директни двубоя. Прогноза 2.

Хееренвеен - Де Граафшап
Холандия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10

Хееренвеен приемат новака в елита Де Граафшап. Гостите от няколко сезона не са били в елита и в момента не разполагат с отбор, който да може да се бори със силните тимове в Ередивизи. А Хееренвеен е именно такъв тим. През миналия сезон за малко не им стигна да се класират за участие в Европа. Всички очаквания са за лесна домакинска победа тази вечер. Прогноза 1.

Рийд - Ред Бул Залцбург
Австрия
Час - 19:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Ред Бул Залцбург не започнаха по най-добрия начин сезона, но сега се изправят срещу един изключително удобен съперник, срещу когото трябва да започнат възхода си към първото място. Ред Бул Залцбург имат 7 победи и 1 равен в последните 8 директни двубоя с Рийд. Началото на сезона за Рийд също не е никак добро, така че и по този показател не можем да намерим нещо, което да говори в полза на домакините. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_11.html

Comments Off on Кепитъл Уан Къп

Comments are closed.