Киево – Каляри прогноза и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев

За Киево ситуацията според мен вече е безнадеждна. Трябва да се случи невиждано чудо и в оставащите 10 кръга тимът да спечели почти всички мачове, за да се спаси. Киево е твърдо на последно място само с 11 точки, на 14 от спасителната зона. Сами осъзнавате, че мисия спасение е невъзможна.

На Киево предстои домакинство срещу Каляри – отбор, който с 30-те си точки към този момент е горе долу спокоен за бъдещето си. Но трябва още малко старание и поне 7-8 точки до края, за да е сигурно оставането.

Този мач е толкова труден за прогнозиране, че… Първоначално си мислех двоен шанс 1Х в полза на Киево, като смятах, че коефициентите за домакините ще бъдат по-високи, за да се възползваме. Но букмейкърите хитро дори са фаворизирали Киево и двойният шанс изчезва като опция.

Намерих обаче изненадващо добър коефициент за нещо, което ми се струва логично – Каляри да спечели полувреме – НЕ. Според мен гостите няма да спечелят нито едно от двете полувремена, въпреки че е възможно да стигнат до равенството, което вероятно ще ги устройва. Коефициентът е 1.80 от Palms Bet.

Присъединете се към нашата затворена група във Фейсбук. В нея може да питате, коментирате и дискутирате, както помежду си, така и с нашите експерти

Единичен: Текущ
Италия, Серия "А"
21:30/29 мар.
Киево - Каляри
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Киево – Каляри прогноза и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/chievo-cagliari-stefan-ralchev-29-03-19/

Comments Off on Киево – Каляри прогноза и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев

Comments are closed.