Киево – Наполи: Прогноза и залог от Италия на Стефан Ралчев

Започвам с факта, че в този мач няма да търся и да преследвам логика кой е фаворит и кой е аутсайдер. Ако не ви харесва подхода, не сте длъжни да се доверявате. Прогнозата е за онези, които търсят високи коефициенти, спиране на серия или просто… изненади.

Киево е в серия от 12 поредни мача без победа и логично е на дъното и ще изпадне. В това няма съмнение. В тези 12 мача тимът постигна 3 равенства и 9 загуби.

Знам, че може да звучи налудничаво, но с оглед огромните коефициенти ви предлагам двоен шанс 1Х в полза на Киево за 3.65. А за онези от вас, които пък съвсем преследват високите усещания 🙂 играйте хикс за 5.75 от Ефбет.

Списък с най-добрите букмейкъри

Сега…има проблем, че Наполи е в серия от няколко неуспешни поредни мача и е твърде възможно да си го изкара на Киево. Наполи загуби лошо с 0:2 от Арсенал в Лига Европа и върви към отпадане, а трофеят в Лига Европа щеше да направи сезона на италианския тим доста добър.

За мен един от проблемите е, че Наполи твърде рано се откъсна пред третия в класирането в Серия “А” и не е застрашен от участието си в Шампионска лига. А и твърде рано загуби шансове да преследва Ювентус за първото място. Така изведнъж неаполитанците останаха да доиграват сезона и да се надяват само на Лига Европа.

Скелото и Сечулин няма да играят за Киево, докато за Наполи аут е Раул Албиол.

Единичен: Текущ
Италия, Серия "А"
19:00/14 апр.
Киево - Наполи
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Киево – Наполи: Прогноза и залог от Италия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/chievo-napoli-stefan-ralchev-14-04-19/

Comments Off on Киево – Наполи: Прогноза и залог от Италия на Стефан Ралчев

Comments are closed.