Кипър срещу Испания: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
19:00/16 ное.
Кипър - Испания
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Испания се подготвя да се изправи срещу Кипър на 16 ноември 2023 г. на стадион „Алфамега“ в Колоси. Докато двата отбора се подготвят за този решаващ мач, феновете с нетърпение очакват резултата, който може да повлияе на съответните им позиции в класирането в групата.

Анализ на мача

Испания влиза в мача като голям фаворит, а последните им постижения показват поредица от победни резултати. Техническите умения и дълбочината на испанския отбор са очевидни в способността му постоянно да открива задната част на мрежата, както и в поддържането на стабилна защита, която задушава противниците. Решителната им победа с 6:0 срещу Кипър в предишната среща несъмнено даде тон за този реванш.

Използваш ли приложението betano mobile?

От друга страна, Кипър е изправен пред трудно предизвикателство. Неотдавнашните им мачове разкриват тревожна картина на поражения и защита, която е щедра на голове. С поредните си загуби и трудна форма отборът на Кипър ще търси начини да подсили играта си и да предложи конкурентно предимство в предстоящия мач. От решаващо значение е полузащитата им да наруши потока на Испания, а защитата да остане организирана и бдителна срещу динамичните испански нападатели.

Формата на Испания в гостуванията е впечатляваща, тъй като те успяват да постигнат решаващи победи във враждебна среда. Тактическата им гъвкавост и способността им да контролират темпото на играта вероятно ще ги накарат да доминират във владеенето на топката и да създадат множество възможности за гол. За разлика от тях, Кипър ще трябва да се възползва от малкото шансове, които ще има, и вероятно ще се съсредоточи върху солидната защита и възможностите за контраатаки, за да окаже влияние върху играта.

Един срещу друг

Испания разгроми Кипър с категоричното 6:0 в последната им среща.

Скорошна форма

– Формата на Кипър е притеснителна – пет поредни загуби.

– Испания демонстрира впечатляваща форма с четири победи, последвани от една загуба в последните пет мача.

Публикация Кипър срещу Испания: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/cyprus-spain-martin-georgiev-16-11-2023/

Comments Off on Кипър срещу Испания: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.