Колумбия – Парагвай: Прогноза и коефициенти от Копа Америка на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Копа Америка
22:00/23 юни
Колумбия - Парагвай
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

В предишния мач прогнозирах Радамел Фалкао да отбележи гол. Сега още в началото на моя текст давам същото прогноза – Фалкао да реализира за коефициент 2.90 от българския букмейкър Уинбет.

До момента Фалкао така и няма гол в първите два мача, много се надявам, а и някак си имам усещане, че не може да завърши групата без отбелязано попадение.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Въпросът е, че в предишния мач при победата над Катар с 1:0 Карлуш Кейрош остави Фалкао на резервната скамейка и така единственото попадение реализира Дуван Сапата. Надявам се този път Фалкао да стартира в първите 11, макар че Колумбия след двата успеха си гарантира излизане от групата. И въпросът е селекционерът да не заложи на резерви, за да запази част от титулярите.

Парагвай има 2 равенства до момента, като едното от тях постигна срещу Аржентина (1:1) в предишния си двубой.

В групата може да стане безкрайно интересно, ако Колумбия реши да прави “мръсно” на Аржентина и подари победата на Парагвай. Така двата отбора ще продължат към елиминациите, а Аржентина, която трябва да победи Катар, ще се надява на място в плейофите, класирайки се сред най-добрите отбори, финиширали на трето място.

Запись Колумбия – Парагвай: Прогноза и коефициенти от Копа Америка на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/colombia-paraguay-stefan-ralchev-23-06-19/

Comments Off on Колумбия – Парагвай: Прогноза и коефициенти от Копа Америка на Стефан Ралчев

Comments are closed.