Колумбия – Япония, прогноза (19/06/2018)

Колумбия – Япония прогноза за мача от груповата фаза на Мондиал 2018.

Колумбия изглежда заплашително добър!

На всяко Световно Колумбия встъпва като фаворит дори и за медали. Винаги са разполагали с качествени и популярни играчи. Така е и сега.

На вратата Давид Оспина. Пред него бързоногите младоци Санчес, Мина и опитният Сапата. В центъра – Хамес Родригез и Хуан Куадрадо. Напред жадният за голове Радамел Фалкао. Всички играят в Евро топ отбори.

Бонуси за Мондиал 2018 от bet365 – страхотни са, вижте ги!

На тактическата им дисциплина могат да завидят дори и Германците. Непрекъсната преса и създаване на много голови положения. Просто за мен този тим на Колубия изглежда по-заплашително и от Бразилия, и от Аржентина взети заедно.

Япония изглежда обречен!

За Япония нищо подобно не мога да кажа. Типичен Азиатски тим. Блъскане на топката и битка за всяка педя терен. Нищо градивно.

Застаряващ отбор. Повечето приключват с него след СП. Преди два месеца смениха и опитният Халилходжич с някакъв Самурай, никога не водил тим извън Япония.

Група H: Полша, Колумбия, Сенегал, Япония – визитки на отборите

Прогноза за Колумбия – Япония

И преди казах, че Азиатският футбол чувствително изостава от Южно Американският и Европейският. На миналото СП бяха пак в една група и Колумбия унизи изгряващите слънца с 4:1.

Нямам съмнение в победата на Латиносите. Класата си е класа.

Добавям и картони поради битката, която водят непредаващите се камикадзета от първата до последната минута. А като добавим театралните латиноси и залогът ми трябва да се получи.

* Прогнозата е генерирана чрез функцията Създай Залог на bet365.

Материалът Колумбия – Япония, прогноза (19/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/колумбия-япония-прогноза/

Comments Off on Колумбия – Япония, прогноза (19/06/2018)

Comments are closed.