Коняспор – Галатасарай: Прогноза и коефициенти от Турция на Стефан Ралчев

Галатасарай гостува на Коняспор и това е финалът на сезона за турския гранд. Нищо освен победа не го устройва. Но победи ли, се изравнява на първото място с лидера Истанбул Башакшехир, който почти цял сезон е на върха в класирането. С Ники Александров доста често прогнозирахме турските мачове и обяснявахме на какъв сезон ставаме свидетели – различен, странен и доста изненадващ именно заради лидерството на Истанбул. Както и заради факта, че Фенербахче е на ръба да изпадне.

Само че Истанбул Башакшехир сякаш изведнъж се сгромоляса и прави невъзможното. Както дълго време беше лидер и мнозина му връчваха титлата, така в последните 5 кръга има само 1 победа. Галатасарай го застигна и сега е само на 3 точки.

Затова прогнозирам категорична победа на „жълто-червените“ с коефициент 1.70 от Ефбет. Честно да ви призная, дори не исках да гледам къде са в класирането Коняспор, защото, ако Галатасарай иска да вземе мача на сезона си, трябва да го направи без значение къде се намира противникът.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Какво се случи до момента между двата съперника на върха? Равенство 1:1 през декември. До края на сезона остават само 4 мача за Истанбул и 5 за Галатасарай. Ако в понеделник Галата победи, излиза на върха и заради по-добрата си голова разлика с Истанбул.

В оставащите 4 кръга обаче ще бъде още по-интересно и за да е драмата пълна в предпоследния кръг Галатасарай приема именно Истанбул Башакшехир в директен спор за титлата. Тогава обаче и равенство вероятно би устроило „жълто-червените“, ако разбира се и двата отбора печелят мачовете си до края.

Единичен: Текущ
Турция, Суперлига
20:00/29 апр.
Коняспор - Галатасарай
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Коняспор – Галатасарай: Прогноза и коефициенти от Турция на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/konyaspor-galatasaray-stefan-ralchev-29-04-19/

Comments Off on Коняспор – Галатасарай: Прогноза и коефициенти от Турция на Стефан Ралчев

Comments are closed.