Копа Америка


ОФЕРТА НА BETFAIR 
Коефициент 4.0 за победа на Бразилия срещу Венецуела
Бразилия излиза без своя лидер Неймар, който е наказан за този мач - 22 Юни, 00:30 часа

Мексико - Еквадор
Копа Америка
Час - 00:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Домакините би трябвало да спечелят мача си срещу Еквадор. Те имат реален шанс да продължат напред, докато Еквадор допуснаха две загуби в първите два мача и нямат и теоретичен шанс за продължаване напред. Домакините могат да го направят, но това минава през задължителна победа в този мач, която най-вероятно ще се окаже достатъчна. Двата отбора играха преди около три месеца, когато Мексико победиха с 1:0. През миналата година Мексико и Еквадор отново се срещнаха, когато отново Мексико победиха с 3:1.

ОД БК - Старт
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - Х
Коефициент - 4.50
Сигурност - 3/10

Макар и домакините да са фаворити, предимството им не е чак толкова голяма, колкото го изкарват букмейкърите, и коефициентите за останалите два знака са много добри. Ние сме се спряли на равенството, защото все пак Старт трудно биха могли да стигнат до победа. Разликата между двата отбора е само осем точки, а домакините имат 4 равенства в последните си 6 двубоя, така че ремито далеч не е невъзможен изход. Прогноза Х.

Шанхай ШИПГ - Чанчун Ятай
Китай
Час - 14:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Домакините от Шанхай са нашият фаворит в този сблъсък. Освен очевидното наличие на домакинско предимство, Шанхай ШИПГ са по-напред в класирането и имат значително предимство в директните двубои между двата отбора. Домакините имат 3 победи в последните 4 мача между двата отбора, като четвъртият е завършил реми. Вярно е, че гостите са в по-добра моментна форма, заради което и получаваме толкова висок коефициент за домакините, но все пак очакваме другите неща да натежат повече и да спечелят трите точки. Прогноза 1.

Хаукар - Грота
Исландия 2
Час - 22:15
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10

Не очакваме Хаукар да загубят точки в домакинството си на най-зле представящият се отбор в тази лига до момента. Гостите спечелиха само 1 точка от началото на сезона. Това е първи сезон за отбора на Грота в тази дивизия от много време насам - досега бяха в долните дивизии. Отборът на домакините е по-добър. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_19.html

Comments Off on Копа Америка

Comments are closed.