Копенхаген – Цървена Звезда: Прогноза и залог от Шампионската лига на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Шампионска лига
21:00/13 авг.
ФК Копенхаген - Цървена Звезда
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Първата среща завърши наравно 1:1. Познах хикса, който бе с доста висок коефициент. Вярно, излезе накрая, след като гостите реализираха дузпа, на прогнозата бе правилна, което е най-важното в случая.

Няколко пъти пиша, че Звезда почти и изцяло разчита на домакинствата си в Европа. На Райко Митич в Белград се играе трудно, трибуните се пълнят с фанатизирани фенове и е тежко за гостите. Но когато противникът е класен, едва ли 30 000 може да го уплашат.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Имам сериозни съмнения, че Цървена Звезда ще отстрани Копенхаген и ще продължи към плейофите. Всъщност, мачът е доста труден за прогнозиране, тъй като както първият мач завърши наравно, така и вторият може да го последва…

ФК Копенхаген е на същото ниво според мен, като това на Звезда. Датският тим не е някаква невероятна класа. Треньорът Стеле Солбакен повече разчита на дисциплинирана игра, а не на виртуози в състава.

Все пак прогнозирам двоен шанс 1Х и под 3,5 гола за коефициент 1.51 от българския букмейкър Уинбет. Смятам, че това е малко по-сигурният вариант, макар и по-ниска ставка.

Бягам от уж сигурната единица, тъй като и тук важи същото като за двубоя Порто – Краснодар. Ще се хвърлим на единица, а равенството напълно устройва Копенхаген – разбира се, ако не е 2:2 и нагоре. Излишно е да се рискува, когато Копенхаген пак повтарям – не е невиждана класа и не сме убедени, че ще спечели с лекота.

Съгласни ли сте с прогнозата? Напишете какво мислите в полето за коментари по-долу

Публикация Копенхаген – Цървена Звезда: Прогноза и залог от Шампионската лига на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/kobenhavn-crvena-zvezda-13-08-2019/

Comments Off on Копенхаген – Цървена Звезда: Прогноза и залог от Шампионската лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.