Корну Шовен – Рудолф Мьолекер: Тенис прогноза и коефициенти

Единичен: Текущ
Чаланджър, Лион
12:00/12 юни
Корну Шовен - Рудолф Мьолекер
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Въпреки че сезонът на трева започна, мнозина с огромно облекчение приветстват продължаващите турнири на клей, какъвто е този в Лион.

Местният талант Антоан Корну Шовен ще играе срещу изявения фаворит Рудолф Мьолекер, който миналата седмица загуби финала в Познан от ветерана Томи Робредо. Французинът победи в първия кръг Адам Павлашек и сега отново ще се опита да използва домакинското си предимство. Мьолекер изненадващо не участва в квалификациите в Щутгарт (трева), а се очаква другата седмциа да игра с WC в Хале. Но как ще се справи успешно, ако не проведе никаква подготовка на тази специфична настилка?

Предполагам, че или ще пренебрегне целия сезон на трева, или в случая ще маркира присъствие в Лион и след ранна загуба ще насочи вниманието си към предстоящите тревни предизвикателства.

Очаквам да е второто, а срещу достатъчно мотивиран съперник разликата в класите бързо може да бъде заличена и успехът да остане за по-ниско ранкирания играч. Аз избирам да заложа директно за победа на французина, но вие може да се подсигурите със залог да спечели сет.

Запись Корну Шовен – Рудолф Мьолекер: Тенис прогноза и коефициенти впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/kornu-shoven-rudolf-moleker-12-06-19/

Comments Off on Корну Шовен – Рудолф Мьолекер: Тенис прогноза и коефициенти

Comments are closed.