Косово срещу Швейцария: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/9 сеп.
Косово - Швейцария
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В предстоящия мач от квалификациите за Европейското първенство Косово ще се изправи срещу Швейцария. Двубоят ще се проведе на 9 септември 2023 г. на стадион „Фадил Вокри“ в Прищина, Косово. Очаква се сблъсъкът да бъде труден, като и двата отбора ще се стремят да спечелят ценни точки.

Анализ на мача

Косово показа непостоянно представяне в последните си мачове, тъй като формата им показва поредица от една загуба и три равенства. Въпреки че успяха да намерят задната част на мрежата, защитата им се оказа пропусклива, което доведе до многократни допускания на голове. Понастоящем те се намират на пета позиция в своята група, което показва борба за запазване на доминацията.

Използвай betano мобилна версия навсякъде от твоя смартфон!

От друга страна, Швейцария може да се похвали с убедително представяне в последните си мачове, отразявайки възхитителната си форма с едно равенство и три победи. Мощната им атака и стабилната им защита успяха да ги задържат на върха в групата. Представянето на отбора показва решимостта им да запазят впечатляващата си серия.

От статистиката на двата отбора бихме могли да заключим, че те са имали доста контрастен път досега. Докато Косово се бори за победа, Швейцария демонстрира похвална серия, която ги остави на върха в таблицата с точките.

Един срещу друг

Последният анализ на Head to Head показва:

– Единствената среща между Косово и Швейцария в последно време завърши с равенство 1:1. Това показва балансирано съперничество между двата отбора.

Скорошна форма

Скорошна форма на Косово: LDDD

Скорошна форма на Швейцария: DWWW

Тенденции

– В момента Косово е в серия от четири мача без победа, въпреки че показа някои обещаващи резултати, като отбеляза гол във всеки мач.

– Швейцария, от друга страна, е в силна серия без загуба в последните си четири мача, демонстрирайки изключително представяне.

Публикация Косово срещу Швейцария: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/kosovo-switzerland-martin-georgiev-09-09-2023/

Comments Off on Косово срещу Швейцария: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Comments are closed.