Крисиума – Жувентуде, прогноза (16/05/2018)

В сряда рано сутринта БГ-време са предвидени да се изиграят два мача от програмата на шампионата на Бразилия в Серия Б. В единия от тези два мача съперници ще са тимовете на Крисиума и на Хувентуд.

Крисиума

Втори пъти през този месец залагам срещу отбора на Крисиума. Но ситуацията е подходяща за такъв бет. Домакините са неузнаваеми от началото на сезона.

След 5 изиграни кръга те са единият от двата състава в тази лига, които все още нямат спечелeна точка. В тези 5 загуби Крисиума допуснаха 10 гола в своята мрежа. Тоест 2-та най-слаба защита след тази на Гояс.

Затвори залог по всяко време за сигурна печалба! Не чакай края на мача!

Жувентуде

Хувентуд също не блестят кой знае колко. Но все пак имат 5 точки в актива си. А и в предишната си визита записаха първата си победа за сезона. Тя беше срещу другия тим от дъното, който все още е с нулев актив – Боа.

Миналия сезон Хувентуд също доминираше над Крисиума. Тогава отборът от Кашияс до Сул взеха две победи – 2-1 като гост и 1-0 като домакин.

Прогноза

С оглед на горе посочената информация има всички предпоставки тази тенденция да продължи и след днешната среща. Прогноза: 2.

4 прогнози за права колонка днес (15/05/2018)

Материалът Крисиума – Жувентуде, прогноза (16/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/крисиума-жувентуде-прогноза/

Comments Off on Крисиума – Жувентуде, прогноза (16/05/2018)

Comments are closed.