Кристъл Палас – Манчестър Сити: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Георги Драгоев

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
16:05/14 апр.
Кристъл Палас - Манчестър Сити
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
16:05/14 апр.
Кристъл Палас - Манчестър Сити
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

На хартия да постигне тази победа може и да не изглежда толкова лесно за Сити. Палас е един от само четирите отбора, които могат да се похвалят, че са спечелили срещу шампионите във Висшата лига, а освен това миналия сезон завършиха наравно в гостуването си на „Селхърст Парк”. Тогава пропусната дузпа от Лика Миливоевич отне на орлите възможността да нанесат първата загуба на хората на Гуардиола за сезона.

Едва ли някой има нужда от убеждаване, че Сити ще спечели тази среща. Но коефициенти около 1,3 за двойката изобщо не ни интересуват.

Остава ни да се насочим към головете. В случая с Палас по-честият изход е ъндър. Последните три срещи с участието на тима попаднаха в графата под 2,5 гола, както и общо 13 от неговите мачове този сезон – т.е., най-големият процент в цялата лига (40 на сто). Конкретно в 16-те домакинства на Палас паднаха само 30 гола. 12 от тях бяха под 2,5 гола.

За Сити предстои тежък реванши срещу Тотнъм в Шампионската лига следващата седмица, така че на определен етап може и да щади силите си, а и головите рецитали на гражданите обикновено са не техен терен. Навън 8 от техните 15 срещи завършиха с по-малко от три гола. Това изглежда закономерен избор и сега, оценен много прилично от букмейкърите със ставки над 2.

Има и една друга интересна опция. Сити е водил на почивката в 70 процента от мачовете си този сезон. В контекста на теорията за възможното пестене на силите за реванша от Шампионската лига, логично е хората на Гуардиола да се постараят да свършат работата си бързо. Залозите за двойка на почивката са доста прилични.

Запись Кристъл Палас – Манчестър Сити: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Георги Драгоев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/crystal-palace-manchester-city-georgi-dragoev-14-04-19/

Comments Off on Кристъл Палас – Манчестър Сити: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Георги Драгоев

Comments are closed.