Кристъл Палас – Хъдърсфилд залог и коефициенти от Висшата лига на Георги Драгоев

Нещата от тогава се промениха драстично за Хъдъсфилд, но не толкова за Палас, който си остава от отборите, просто способни да се спасят от изпадане. Истината обаче е, че класата, която има на разположение, предполага повече. Затова и Рой Ходжсън не може да се чувства напълно способен.

Затова и атмосферата в клуба не е идеална. Затова и може би не е разумно да залагаме в негова полза в такъв мач, особено при коефициенти едва надхвърлящи 1,40. Затова и впрочем Палас има проблеми пред изискващата си публика в трудния район на Южен Лондон. Орлите са след две поредни загуби тук, включително последно паднаха от Брайтън, който от феновете им е възприеман като най-големия съперник. Само един от последните им седем домакински мача в първенството завърши с победа.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от списъка с букмейкъри

Последните впечатления от Хъдърсфилд са от загубата му с 3-4 от Уест Хям, когато имаха преднина 3-1 и я изпуснаха за 15 минути. Но подобно шоу съвсем не е типично за тима, проблемите на който идват от неспособността му да е ефективен пред гола.

Териерите вкараха само 18 гола през целия сезон. Те са без победа навън от ноември, загубиха осем от последните
си девет мача като гости и не се разписаха в шест от тях. В същото време 11 от 15-те домакинства на Палас завършиха с по-малко от три гола и изобщо средно на „Селхърст Парк“ този сезон падат по 1,86 гола на мач.

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
17:00/30 мар.
Кристъл Палас - Хъдърсфилд
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Кристъл Палас – Хъдърсфилд залог и коефициенти от Висшата лига на Георги Драгоев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/crystal-palace-huddersfield-georgi-dragoev-30-03-19/

Comments Off on Кристъл Палас – Хъдърсфилд залог и коефициенти от Висшата лига на Георги Драгоев

Comments are closed.