Крумовград срещу Левски: Прогноза от Първа лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Първа лига - България
20:00/18 сеп.
Крумовград - Левски
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Първа лига ще процъфти с вълнуващ мач на 18 септември 2023 г., когато Крумовград и Левски ще премерят сили. Футболният двубой ще се проведе на комплекс „Никола Щерев-Старика“ в Пловдив, като обещава на феновете запомнящ се вълнуващ мач.

Анализ на мача

Крумовград демонстрира смесени резултати напоследък. От последните си пет мача те спечелиха три победи и две загуби. В тези последни мачове те успяха да вкарат 4 гола, докато в замяна допуснаха 6. Неотдавнашното поражение в лигата от Локо Пловдив с 4:0 разкри уязвимостта им в защита далеч от дома. И все пак, домакинските им победи срещу Локо София и ЦСКА 1948 подсказват, че те ценят домакинските си терени и биха могли да се възползват от това предимство.

Вземи твоят betano бонус код!

Напротив, Левски се радва на звездната си форма, като спечели четири от последните си пет мача, губейки само веднъж. В тези мачове те са вкарали приличните 5 гола и са допуснали само 2, което показва по-високо качество и в двата края на терена. Левски постави поредица от победи в Първа лига заедно с международни мачове в Лигата на конференциите на УЕФА, което може да повиши увереността им преди тази среща.

Тъй като и двата отбора са известни с динамичния си начин на игра, този мач изглежда изключително оспорван. Крумовград определено ще се опита да наруши ритъма на Левски, докато Левски ще се стреми да продължи победната си серия.

Скорошна форма

Левски Крумовград – LWWWL

Левски София – WWWLW

Публикация Крумовград срещу Левски: Прогноза от Първа лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/krumovgrad-levski-martin-georgiev-18-09-2023/

Comments Off on Крумовград срещу Левски: Прогноза от Първа лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.