Кубрат Пулев – Хюи Фюри: Коефициент 50.0 за победа на Кобрата!

Кубрат Пулев е фаворит срещу Хюи Фюри в галавечерта на професионалния бокс тази събота. А онлайн букмейкър предлага увеличен коефициент за победа на българина.

Коефициенти за Кубрат Пулев – Хюи Фюри

Кубрат Пулев е определян за фаворит в двубоя от букмейкърите при коефициент 1.72 за негова победа. Но новите клиенти на Betfair могат да се възползват от страхотна оферта:


САМО СЕГА: Коефициент 50.0 ПУЛЕВ да победи Фюри! ВИЖ ПОДРОБНОСТИ!
* Предложение от Betfair. Важат условия.


Коефициентът за победа на Хюи Фюри към момента е 2.20.

Кубрат Пулев – Хюи Фюри: сблъсък с огромен залог

Двубоят между Кубрат Пулев и Хюи Фюри е с огромен залог. Той е елиминаторен за световната титла на Международната боксова федерация (IBF). Победителят от него ще стане задължителен претендент на британската суперзвезда Антъни Джошуа.

Кобрата има шанс да получи възможност да се бие за световна титла в професионалния бокс за трети път в своята кариера. Българската звезда загуби от Владимир Кличко през 2014 година, а през миналата контузия наложи да се откаже от битка с Антъни Джошуа.

Кубрат Пулев – Хюи Фюри: Статистика

Кубрат Пулев е с 25 победи, 1 загуба и 13 нокаута. А шампионът на Великобритания в тежка категория Хюи Фюри е с 21 успеха, 1 поражение и 11 нокаута.

Какво казаха Пулев и Фюри преди мача

Кубрат Пулев:

Смятам, че съм по-добрият боксьор от Хюи Фюри. Но не съм от мечтателите. Има много компоненти, за да победи един човек. Няма да е никак лесно, но ще се справя. Един удар и всичко приключва – затова е много интересен този спорт. Както единият е по-добрият – един удар и всичко приключва… Подготвял съм се насочено и дисциплинирано за мача. Аз съм човек, който не се предава, постоянство и работа – това правих през последните три месеца с моя екип и треньор. Ще дам всичко от себе си, за да победя и зарадвам българската публика. Опитът, който имам, мисълта ми за бокса, това да се подобрявам, да бъда още по-добър от преди, следващия ден да съм още по-добър. Това ме довежда до формата, в която трябва да бъда. Формата включва – и физически, и психически. Смятам, че всичко това съм усъвършенствал до максимум. Мисля, че ще съм успешен в събота.

Хюи Фюри:

Предстои сериозната битка. Трудното е зад гърба ми, предстои лесното – самата битка. Подготвен съм, готов съм и изцяло отдаден на това, което предстои. Ще направя всичко по силите си… Направих много добра подготовка и се намирам в най-добрата форма в живота си. Сигурен съм, че ще сляза като победител от ринга. Опитът е голямото предимство на Пулев, моето обаче е младостта. Той вече остарява.

Betfair ревю – уникалният букмейкър в интернет!

Какво заявиха треньорите преди сблъсъка

Ули Вегнер (треньор на Кубрат Пулев):

Ако не вярвах, че Кубрат е способен да стане световен шампион, щях да се оттегля. Трябва малко да подобри защитата си, има добри рефлекси и нюх. За мен Кубрат е предизвикателство, но дълбоко в себе си знам, че ще спечели тази тежка битка… Сигурен съм 100%, че Кубрат ще донесе световната титла в България. Това е изключителна отговорност както за него, така и за мен. Изключително съм впечатлен от начина, по който Кубрат се разви през последните години.

Питър Фюри (треньор и баща на Хюи Фюри):

Пулев е завършен боксьор, няма слаби страни в играта му. Кубрат разполага с един от най-добрите прави удари и не поема излишни рискове. Този мач е достоен за световна титла.

Материалът Кубрат Пулев – Хюи Фюри: Коефициент 50.0 за победа на Кобрата! е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/10/кубрат-пулев-хюи-фюри-коефициент/

Comments Off on Кубрат Пулев – Хюи Фюри: Коефициент 50.0 за победа на Кобрата!

Comments are closed.