Купа на Норвегия

Молде - Халден
Купа на Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-3 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Молде се изправят срещу третодивизионния отбор Халден в мач от четвъртия кръг на Купата на Норвегия. Отборът на Молде е изключително качествен, като записа 2 победи в последните си 4 мача за първенство в елита на Норвегия, в който покри линията, която търсим днес - 4 или повече гола разлика. Срещу отбор от трета дивизия очакваме да се случи същото. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Розенборг - Тромсдален
Норвегия
Купа на Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-3 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 9/10

И тук положението е подобно - най-успешният норвежки клуб в битка срещу тим от трета дивизия. Розенборг показват, че нямат никакво намерение да жалят по-слабите си съперници за купата, като в последните два кръга спечели със 7:0 и 6:0. В първенството също се представят прекрасно, така че можем да очакваме днес да си направят една хубава и резултатна тренировка. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Мьондален - Хьод
Норвегия
Купа на Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Тук разликата в класите не е толкова голяма, затова и търсим не победа с разлика, а просто победа. А разлика в класите все пак има, така че може да сме до голяма степен сигурни в тяхната победа. Хьод е тим от втората норвежка дивизия и най-вероятно пътят им за купата свършва тук. Прогноза 1.

Бран - Сарпсборг
Купа на Норвегия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Сарпсборг гостуват на отбора от втора дивизия Бран. Бран до миналия сезон бяха в елига, откъдето нямат никак добри спомени от директните двубои срещу Сарпсборг. Гостите са в серия от три поредни победи срещу Бран. Коефициентът за гостите е доста добър и е добра инвестиция да се заложи за тях. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_24.html

Comments Off on Купа на Норвегия

Comments are closed.