Купа на Норвегия

Тромсдален - Бодьо Глимт
Купа на Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Това е двубой от третия кръг на Купата на Норвегия. Нивото на двата отбора изглежда много различно. Разликата между двата отбора е цели две дивизии - домакините се състезават в третата норвежка дивизия, докато Бодьо Глимт са в елита на страната. Това трябва да ви е достатъчно голяма подсказка, че Бодьо Глимт е големият фаворит тази вечер. Прогноза 2.

Брюне - Бран
Купа на Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10

Тук и двата отбора са от втора дивизия, така че разлика в лигите няма. Гостите се водят като малко по-добрия отбор към момента, но Брюне пък имат домакинското предимство, така че везните се изравняват. Прогноза Х.

Хака - Микелин
Финландия 2
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Хака през миналия сезон завършиха на четири точки от първото място, а през този сезон ще опитат късмета си да станат първи и да влязат в елита. Началото им не е отлично, но е солидно и ги оставя с шансове за голямата цел. Отборът им не е лош и не би било изненада. Днес е много важно да победят, за да не изостанат от лидерите. Микелин са новаци в тази дивизия, след като се качиха от третото ниво на финландския футбол. Шансовете им днес не са големи. Прогноза 1.

Динамо Киев - Шахтьор Донецк
Купа на Украйна
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10

Динамо Киев и Шахтьор Донецк се изправят един срещу друг в битка за купата на страната. Шансовете на двата отбора изглеждат много близки, като на същото мнение са и букмейкърите, които дават почти еднакви коефициенти за двата тима. Динамо Киев през този сезон са в много добра форма и спечелиха убедително първенството без нито една загуба. Шахтьор от друга страна имат голямо предимство в преките двубои срещу Динамо. Шахтьор имат 7 победи в последните 10 мача срещу Динамо. Много е вероятно мачът да се реши след продължения и евентуално дузпи. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_4.html

Comments Off on Купа на Норвегия

Comments are closed.