Купа на Полша

Блекитни Старгард - Лех Познан
Купа на Полша
Час - 17:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Това е другият полуфинал в полската купа, в който разликата в класите между двата отбора е още по-голяма. Домакините малко изненадващо стигнаха до този етап. Те са във втората полска дивизия. Дори и там са чак на осмо място, така че разликата с нивото на първата дивизия им е много голяма. А Лех Познан не е обикновен отбор от Екстракласата, те са второ място и са сред най-силните тимове в тази държава. Прогноза 2.

Подбескидзе - Легия Варшава
Купа на Полша
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
В полуфинална среща от Купата на Полша, Легия Варшава гостува на Подбескидзе. Легия Варшава е най-добрият отбор в Полша и заемат първото място в класирането. Вече отпаднаха от Лига Европа и ще могат с още по-голяма сила да се представят на полските терени. Днешният им противник е от средата на класирането, намира се в добра форма, но като класа е далеч от Легия. Ако гостите играят на 100%, би трябвало да спечелят мача си. Прогноза 2.

Ковънтри - Лейтън Ориент
Англия Лига 1
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.70
Сигурност - 5/10
17-ия в класирането Ковънтри приема 22-ия Лейтън Ориент. И пред двата отбора има опасност от изпадане, но при гостите тази опасност е далеч по-сериозна. Лейтън Ориент не са в добра форма и записаха две загуби в последните си две гостувания. Ковънтри в последните кръгове започнаха да намират себе си и имат 3 победи в 4 мача. Първият мач между двата отбора за сезона завърши с равенство на стадиона на Лейтън Ориент. Миналата година Ковънтри победиха в домакинството си Лейтън Ориент с 3:1. Има всички шансове Ковънтри да бият Лейтън Ориент у дома и тази година, а при този коефициент залогът за домакините е добра инвестиция. Прогноза 1.

Карпи - Болоня
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Прехвърляме се към италианската втора дивизия, където виждаме двата фаворита за влизане в Серия А. Карпи правят много силен сезон и са далеч пред другите с актив от 65 точки. Болоня са втори с 56 точки на своята сметка. Карпи са много близо до това да си осигурят и на теория влизането в Серия А. Ако днес бият, разликата с втория ще стане цели 12 точки и промоцията им ще бъде в кърпа вързана. Болоня също правят силен сезон, но през този сезон Карпи е господарят в Серия Б. Прогноза 1.


Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/04/blog-post.html

Comments Off on Купа на Полша

Comments are closed.