Купа на Румъния

Конкордия - Ботошани
Купа на Румъния
Час - 16:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

В мач от осминафиналната фаза на Купата на Лигата в Румъния се изправят отборите на Кондордия и Ботошани. Конкордия се намират в добра домакинска форма, спечелвайки последните си две домакинства и то срещу силни отбори. Гостите в същото време са в серия от 3 поредни загуби. Конкордия имат и добра успеваемост в директните двубои - 4 победи, 3 равни и 1 загуба в последните 8 мача. Домакините имат по-добри шансове за успех. Прогноза 1.

Поли Тимошоара - Петролул Плоещ
Купа на Румъния
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

В тази двойка от същата купа трудно можем да открием фаворит. Представянето на двата отбора е много подобно от началото на сезона. Двата отбора имат напълно еднакъв сбор от точки в последните си 6 двубоя. Равенството ни изглежда като най-вероятния изход от този сблъсък и ви препоръчваме да си инвестирате парите на него. Прогноза Х.

Студентеск Яш - Клуж
Купа на Румъния
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.25
Сигурност - 4/10

И тук съветът ни към вас е същият. Двата отбора изглеждат много равностойни към момента и е много вероятно да не се победят. Гостите са в една идея по-добра форма, но пък те се представят по-добре като домакини и обстоятелството, че днес трябва да гостуват ще изравни везните. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_9.html

Comments Off on Купа на Румъния

Comments are closed.