Купа на Франция

Метц - Брест
Купа на Франция
Час - 20:45
Прогноза - 2
Коефициент - 3.2
Сигурност - 5/10
Ще потърсим на пръв поглед изглеждащия като изненадващ залог. Но само на пръв поглед. Да, Метц са в Лига 1, а днешният им противник се състезава в долната дивизия, но играта на домакините е толкова трагична, че сигурно щяха да падат наред и в Лига 2. Последната победа на Метц за първенство е от 1 ноември. Тимът е на последно място в класирането. Брест по всичко изглежда ще заменят Метц в Лига 1 от следващия сезон. Те се движат на 2-ро място и имат много големи шансове за качване в елита. Имат днес и много големи шансове да покажат, че да по-добри от някои елитни отбори. Прогноза 2.

Сласк Вроцлав - Легия Варшава
Купа на Полша
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10
Четвъртфиналния етап на турнира за Купата на Полша противопоставя два от най-силните полски отбори в момента - отборите на първо и второ място в първенството. Легия са първи и се смятат за една класа по-силни от всички останали местни тимове. Сласк Вроцлав не са от тяхната класа и смятаме, че това ще си проличи довечера. В последните 4 мача между двата отбора, Легия имат три победи (една с резултат 5:0) и веднъж са завършвали наравно. Легия би трябвало да докажат, че са най-класният тим на полска земя. Прогноза 2.

Андерлехт - Гент
Купа на Белгия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
И тук можем спокойно да кажем, че единия отбор превъзхожда с много другия. Това си личи най-много от преките двубои. Гент са в серия от 22 поредни мача без победа над Андерлехт. Голяма част от тези 22 мача са завършвали с победа за домакините в днешния двубой. А на свой терен Андерлехт са направо безкомпромисни. Те са в серия от 9 поредни домакински победи срещу Гент. Няма причина днес да видим нещо по-различно от това, което се е случвало през последните години между двата отбора. Андерлехт, които се представиха много успешно и в Шампионската лига, са поне една идея по-силният отбор.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/02/blog-post_12.html

Comments Off on Купа на Франция

Comments are closed.