ЛАСК Линц – Базел: Прогноза и коефициенти от Шампионска лига на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Шампионска лига
21:30/13 авг.
ЛАСК Линц - Базел
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

В първия двубой според мен победата на ЛАСК Линц с 2:1 като гост бе една от най-големите изненади на кръга. Едва ли сте очаквали подобен развой на нещата. И то резултатът си беше 2:0, едва в последните минути Лука Цуфи намали на 1:2 и остави шансове на швейцарците.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Прогнозата ми за реванша е двоен шанс Х2 в полза на Базел. Смятам, че швейцарският тим е по-класен и би трябвало да направи всичко по силите си, за да търси поне частичен успех, за да съхрани шансове за класиране напред.

ЛАСК е воден от добре познатия от близкото минало бивш футболист на Вердер, Байерн и Хановер – Валериен Исмаел. Той пое австрийците едва през тази пролет и успя да ги класира на второ място след шампиона и хегемон Залцбург.

Базел вече писахме няколко пъти отстъпи тоталното надмощие в Швейцария на Йънг Бойс, но за мен си остава един отбор малко над средното ниво в Европа, т.е. напълно възможно е да се справи с ЛАСК Линц.

Публикация ЛАСК Линц – Базел: Прогноза и коефициенти от Шампионска лига на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/lask-linz-basel-13-08-19/

Comments Off on ЛАСК Линц – Базел: Прогноза и коефициенти от Шампионска лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.