Леванте – Райо Валекано: Прогноза и коефициенти от Ла Лига

Пролетният полусезон не се разви по план нито за валенсианци, нито за “вайекас”. Поредица от негативни резултати ги пратиха на дъното в класирането, а оцеляването изглежда “мисия невъзможна”. Ситуацията е по-тежка при гостите, тъй като се намират на шест пункта дистанция от спасителния бряг. Равенство или загуба в събота ще сложат край на шансовете им за спасение.

Евентуален успех обаче тотално ще преобърне картината, два кръга преди края на шампионата. Поражение за Леванте може да ги прати в зоната на изпадащите, което не се е случвало през настоящия сезон. Всъщност “гранотас” осъществи много силна първа част на кампанията, но през пролетта настъпи драстичния спад в подреждането. Основна заслуга за това имаха гостуванията, тъй като записаха само един успех в предходните 13 визити.

Домакинствата им обаче се развиват с една идея по-добре, особено в последно време. Четири поредни мача без поражение, в които реализираха общо 10 попадения. Преди две седмици от “Суитат де Валенсия” победен си тръгна съставът на Бетис и то с разгромното 4:0. Дали това очаква и Райо?!

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Все си мисля, че победата срещу Реал Мадрид ще даде необходимото самочувствие на “вайекас”. Дори и да не се спасят, ще направят силни оставащи мачове, с които да загатнат намеренията си. Честно казано практикуваният стил от Райо ми се нрави, тъй като се залага на по-открита и офанзивна игра.

Нуждата от точки за Райо и високата резултатност на Леванте са един сериозен атестат за очаквани попадения. Гостите ще се впуснат усилено в търсенето на гол, което ще оголи отбраната им и ще даде шанс на домакинското нападение за изява. Точно това ме насочва към прогнозиране на голове в двете врати. Стандартен маркет, който идва със скромен коефициент от 1,55. Може да играете на сингъл с по-висока сума или да го комбинирате с останалите ни футболни прогнози за събота.

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
14:00/4 май
Леванте - Райо Валекано
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Леванте – Райо Валекано: Прогноза и коефициенти от Ла Лига впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/levante-rayo-vallecano-04-05-19/

Comments Off on Леванте – Райо Валекано: Прогноза и коефициенти от Ла Лига

Comments are closed.