Левски – Берое: Прогноза за голове от Ефбет Лига

Изненадващо начало на сезон 2020/2021 в efbet Лига. ЦСКА-София не успя да победи новака ЦСКА 1948, а Лудогорец се срина тотално срещу Ботев Враца, губейки с 3:1. Това дава възможност на Левски да излезе пред основните си конкуренти през последните години, макар и след изиграването на само един кръг.

Разбира се, целите пред “сините” не са свързани с титла, а сработване и изграждане на боеспособен състав. Георги Тодоров ще разчита на сплав от млади и опитни българи, докато се стабилизира финансовото състояние.

Пред наставника на домакините има немалко кадрови проблеми, които ще се решават в хода на сезона. Защитата ще изглежда странно и няма да е конкурентоспособна на атаката на “заралии”, което може да донесе неприятности в първия кръг.

Най-добри букмейкъри

Херо винаги е мобилизиран, когато става въпрос за мач срещу Левски, затова очаквам гостите да намерят път към вратата на Михайлов. Не случайно букмейкърите поставят беройци в ролята на фаворити – едва ли някога това се е случвало.

Левски обаче ще бъде окрилен. Започва нов сезон – ново начало, макар и трудно. Пред домакините има дълъг път, който трябва да се извърви поетапно, с повече търпение от страна на феновете.

Смятам, че това ще рефлектира върху представянето на “сините”, които няма какво да губят. Затова залагам, че Левски също ще стигне до гол. Още повече – при Георги Тодоров отборът играе атакуващо и се опитва да създава положения.

Заложете на маркета Гол/Гол, който пристига с приличен коефициент – @1.85 в сайта на Ефбет. Статистиката също е в наша полза, тъй като в предходните 6 съперничества между Левски и Берое паднаха голове в двете врати.

Единичен: Текущ
Ефбет Лига
20:00/10 авг.
Левски – Берое
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Публикация Левски – Берое: Прогноза за голове от Ефбет Лига публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/levski-beroe-10-08-2020/

Comments Off on Левски – Берое: Прогноза за голове от Ефбет Лига

Comments are closed.