Левски – ЦСКА-София, Прогноза от Ефбет лига

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА ЛЕВСКИ - ЦСКА

Левски направиха добра подготовка през зимата. Спечелиха два от мачовете си, но загубиха последния. Имаше и обнадеждаващи трансфери като атакуващия халф на РКК Валвийк, Спиърингс, както и Деян Лозев от Кърджали. Двамата излязоха общо над милион и половина лева за сините. Освен това сините привлякоха и Симеон Славчев като свободен агент, а той може  да е ключов играч за тях. Битката за титлата все още е отворена като Левски се намират на 5 точки зад Лудогорец след 3те поредни равенства на орлите.

 

При ЦСКА ситуацията е по – различна. Те записаха слаби резултати през зимата в няколкото приятелски мача, които изиграха. При идването на Крушчич в началото на Октомври ЦСКА сериозно подобри своята защита и има само 1 допуснат гол за цели 9 мача и то от Локо Пловдив в Пловдив. През зимата не се случи почти нищо свързано с трансфери. Ахмедов от Дунав бе привлечен за малко над 110 000лв.

 

 Експертно мнение : От спортно техническа гледна точка в момента Левски има по – силните и класни играчи от ЦСКА. Това, което се случва с официалния спонсор на клуба, е притеснително за сините. Има доста опасности свързани с евентуалните последствия ако бъде отменен лиценза на фирмата на Васил Божков. Подобен фактор може да влияе сериозно психологически не само на играчите, но и на всички в клуба. Смятаме, че това дерби ще е много затворено и по – напрегнато. Най – вероятно ще има доста картони и обстановката ще е изнервена. Двата тима няма да искат да загубят и очакваме да не си вкарат повече от 2 гола. Прогноза – Под 2.5 гола на 1.66.

 

ЦСКА са допуснали само 14 гола в 20те си мача в лигата

 

4 от последните 5 мача между ЦСКА и Левски завършиха с под 2.5 гола

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ЛЕВСКИ

levski1 - Левски - ЦСКА-София, Прогноза от Ефбет лига

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ЦСКА

cska sofia1 - Левски - ЦСКА-София, Прогноза от Ефбет лига

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B5%D1%84%D0%B1%D0%B5%D1%82-%D0%BB/

Comments Off on Левски – ЦСКА-София, Прогноза от Ефбет лига

Comments are closed.