Лестър – Нюкасъл: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Висшата лига на Георги Драгоев

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
22:00/12 апр.
Лестър - Нюкасъл
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

На хартия това изглежда като една от лесните възможности за прогноза този уикенд. Домакините са в страхотна форма след идването на Брендън Роджърс начело и спечелиха последните си четири мача.

Гостите имаха своя силен период в края на февруари и през март като навлизането във форма като време съвпадна с миналия сезон. Разликата е, че този път краят на силната серия дойде по-рано. Миналия сезон едва в края на април свраките започнаха отново да трупат загуби, докато сега спадът започна още преди края на март. Нюкасъл няма победа в три мача и загуби последните два. В добавка хората на Рафа Бенитес не са печелили мач навън от средата на декември.

При всичко това единицата изглежда съвсем закономерна, а и коефициентите за нея не са лоши – около 1,7.

Аз обаче не бих препоръчал тръгване по този наглед отъпкан път. Просто пет поредни победи са твърде много. От Нова година насам дори за Ливърпул това е непостижимо.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Мачовете на Лестър, откакто Роджърс е начело, обикновено са резултатни. В последните шест срещи на тима лисиците вкараха 14 гола, а Джейми Варди бе автор на половината от тях. Също така седем от последните им осем шампионатни срещи завършиха с по над 2,5 гола.

Ако се концентрираме върху последните четири победи, обикновено Лестър имаше открити, нападателни съперници, които не умеят да поставят акцента върху отбраната (Фулъм, Борнемут, Хъдърсфилд). Изключението бе Бърнли, но това изключението потвърждава правилото, защото Хари Магуайър бе изгонен още в началото и практически Лестър игра цял мач с човек по-малко, което превърна дори Бърнли в атакуващ отбор.

Способността на отборите на Рафа Бенитес да се „затварят“ е добре известна и не е изненада, че пет от последните седем визити на тима довършиха с под 2,5 гола. Това ми се вижда логичен избор и сега.

Запись Лестър – Нюкасъл: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Висшата лига на Георги Драгоев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/leicester-newcastle-georgi-dragoev-11-04-19/

Comments Off on Лестър – Нюкасъл: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Висшата лига на Георги Драгоев

Comments are closed.