Лестър срещу Норич: Прогноза от Чемпиъншип на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Чемпиъншип - Англия
14:30/1 апр.
Лестър - Норич
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Лестър влизат в този мач като един от топ отборите в Чемпиъншип, въпреки че последните им игри показват смесени резултати. След силна победа срещу Стоук Сити с 5:0, отборът изпита трудности и загуби в три от следващите си четири срещи, включително поражение с 2:1 от QPR и 3:1 от Лийдс. Тази нестабилност може да се окаже проблем пред тяхното стремление към връхните позиции в лигата. Въпреки това, победата с 2-0 над Шефилд Сряда и скорошният успех с 1-0 срещу Съндърланд показват, че Лестър все още притежава възможността да излезе от тежки мачове със съществени три точки.

Взе ли твоят Palmsbet промо код?

От друга страна, Норич се намира в отлична форма, спечелвайки четири от последните си пет мача в лигата, което включва значителни победи с 5-0 над Родъръм и 3-0 над Стоук Сити. Този бран от успехи изтласка Норич на предни позиции в класирането, задълбочавайки тяхната амбиция за промоция. Въпреки неочакваната загуба от Middlesbrough с резултат 3:1, „Канарчетата“ продължават да показват силна атакуваща игра и ефективност пред гола, което ги прави сериозен съперник за всеки отбор в лигата.

Предишните срещи между двете отбори показват доминиране от страна на Лестър, който е спечелил три от последните четири мача, включително последния с 2-0 на своя терен. Това предоставя на Лестър лек психологически авантаж пред предстоящия мач.

Публикация Лестър срещу Норич: Прогноза от Чемпиъншип на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/leicester-norwich-martin-georgiev-01-04-2024/

Comments Off on Лестър срещу Норич: Прогноза от Чемпиъншип на Мартин Георгиев

Comments are closed.