Лестър срещу Шефилд Уензди: Прогноза от Чемпиъншип на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Чемпиъншип - Англия
21:45/13 февр.
Лестър - Шефилд Уензди
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Лестър, настоящият лидер в Чемпиъншип, показва впечатляваща форма през последните си мачове. След като записаха пет поредни победи в лигата, те се нареждат на върха с увереност и сила. В тези мачове, отборът демонстрира изключителна ефективност в атака, вкарвайки общо 14 гола и позволявайки на противниците си само 3 гола. Особено впечатляващи бяха победите с 5:0 над Стоук Сити и 4:1 над Хъдърсфийлд, където Лестър показа своята доминантност на терена.

Видя ли мобилната версия betano mobile?

От друга страна, Шефилд Уензди претърпява трудности, намирайки се в дъното на класирането на 23-то място. Формата им в последно време е много нестабилна с две победи и три загуби в последните си пет мача в лигата. Проблемите в отбрана бяха очевидни, особено в загубените срещи с 4-1 срещу Ковънтри в ФА Къп и с 4-0 от Хъдърсфийлд в лигата, което поставя сериозни въпросителни около тяхната здравина и способност да се справят с атаките на по-силните отбори.

Гледайки на статистиката от последните срещи между двете отбори, последната им игра в Чемпиъншип завърши с равенство 1-1, като и двете отбори показаха здрава борба. Въпреки това, формата и настроението в лагера на Лестър в момента ги поставя като фаворити за предстоящата среща.

Публикация Лестър срещу Шефилд Уензди: Прогноза от Чемпиъншип на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/leicester-sheff-wed-martin-georgiev-13-02-2024/

Comments Off on Лестър срещу Шефилд Уензди: Прогноза от Чемпиъншип на Мартин Георгиев

Comments are closed.