Ливърпул – Хъдърсфилд: Прогноза и залог от Висшата лига на Стефан Ралчев

Сами се досещате, че в този мач и около този мач няма особено много високи коефициенти, когато става въпрос за Ливърпул. Домакините би трябвало с минимално усилия и съхранени сили да стигнат до безпроблемен успех, за да продължат да са в борбата за титлата. Всъщност, срещата ще се играе доста след дербито на Манчестър между Юнайтед и Сити, от което много неща може да станат ясни и да се променят.

За двубоя в петък на Ливърпул обаче предлагам победа на домакините и под 4,5 гола с коефициент 1.85 от Efbet. Защо се спрях на този пазар?

Всички букмейкъри в нашия списък

Вижда ми се достатъчно висок коефициент и възможност за добра печалба. От една страна уж Ливърпул би трябвало да победи без проблеми (макар да знаете, че няма 100% сигурни мачове), а от друга страна прагът на голове, който поставям, също ми се вижда достатъчен.

Не очаквам Ливърпул да мачка с 5:0 или 6:0. Разбира се, че и това може да стане, особено ако Манчестър Сити е стъпил накриво срещу Юнайтед в сряда вечерта. И тогава вече на върха на емоциите Ливърпул може да си изкара всичко на Хъдърсфилд в петък.

Но все пак си мисля, че мърсисайдци със сигурност ще пестят сили и за първия полуфинал с Барселона другата седмица. Валверде вече „върти“ състава и дава почивка на част от звездите си, докато Клоп няма тази възможност, тъй като Ливърпул се бори за титлата и няма особено много варианти да замени голяма част от хората си.

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
22:00/26 апр.
Ливърпул - Хъдърсфилд
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Ливърпул – Хъдърсфилд: Прогноза и залог от Висшата лига на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/liverpool-huddersfield-stefan-ralchev-26-04-19/

Comments Off on Ливърпул – Хъдърсфилд: Прогноза и залог от Висшата лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.