Лига Европа | Квалификации

Литекс - Дьошдор
Квалификации за Лига Европа
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10
Литекс показаха добро лице в мача си от миналата седмица срещу Верис и очакваме след класическото 3:0 от четвъртък да запишат още една победа. Да, унгарският противник на ловчанлии е малко по- силен от Верис, но пък и домакините вече започват да навлизат в ритъм, след като Краси Балъков явно върши добра работа в Ловеч. Прогноза 1.

Ботев Пловдив - Сейнт Полтен
Квалификации за Лига Европа
Час - 19:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10
Проблемите при Канарчетата са много и вече някои от най- добрите им играчи напуснаха. Дори и треньорът им Любо Пенев избяга. В такава тягостна обстановка е трудно да се играе футбол, а сега срещу пловдивчани се изправя един много сериозен австрийски тим. Ще ни се жълто-черните да зарадват верните си фенове, но предполагаме, че силите им ще стигнат само за равенство. Прогноза Х.

ЦСКА - Зимбру Кишинев
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:30
Прогноза - 1 ПП
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Феновете на Армейците не са виждали мач от Европа през последните няколко години и се очаква сега да направят атмосферата на стадиона прекрасна за футболистите на Стойчо Младенов. Те надскочиха очакванията през миналия сезон и сега вече апетитът би трябвало да им е дошъл. Зимбру не е отбор от класата на ЦСКА и смятаме, че Армейците, подкрепени от еуфоричната подкрепа на публиката, ще си осигурят аванс в резултата още през първото полувреме. Прогноза 1 първо полувреме.

Абърдийн - Грьонинген
Квалификации за Лига Европа
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10
Един от най- интересните двубои, който ни предлага втория предварителен кръг на Лига Европа. Абърдийн ще имат домакинското предимство, но като че ли предимствата им се изчерпват с това. Холандското първенство е далеч по- силно от шотландското, а начинът, по който Грьонинген го завършиха, впечатли цяла футболна Европа. Накрая те имаха 9 победи и 1 равенство в последните си 10 мача. Разбира се, оттогава минаха близо два месеца, но Грьонинген все пак си остават фаворит в този мач в нашите очи. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_17.html

Comments Off on Лига Европа | Квалификации

Comments are closed.