Лига Европа – квалификации

Бромапойкарна - Торино
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Торино не е от най- големите италиански отбори, като дори доскоро бе в Серия Б, и точно заради това очакваме да победят с разлика в този двубой. Торино подхождат сериозно към турнира и няма да има никакво подценяване, присъщо за най- големите отбори в този турнир. А Торино е много силен състав, за което достатъчно ясно говори факта, че завършиха миналия сезон на 7-ма позиция с 8 поредни мача без загуба. А още по- успокоително за нашия залог е случващото се с отбора на домакините. Бромапойкарна заемат последната позиция във временното класиране с едва 7 точки от 15 мача. Торино би трябвало да си решат мача още в първия рунд. Прогноза 2.

Астра Гюргево - Либерец
Квалификации за Лига Европа
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 6/10
Астра в момента са един от най- силните румънски отбори. През миналия сезон те спечелиха купата на страната, завършиха втори в първенството, а преди две седмици взеха и Суперкупата. Либерец също не са лош отбор и имат шансове за продължаване напред, но точно в гостуването им в Гюргево не ги виждаме като отбор с много шансове. Прогноза 1.

Шахтьор Караганди - Хайдук Сплит
Квалификации за Лига Европа
Час - 15:30
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Домакините от Казахстан се очаква да играят много затворено в този двубой, какъвто беше и планът им в мачовете от европейските клубни турнири и през миналия сезон. Хайдук Сплит също по принцип не правят много оувъри. Като добавим и важността и напрежението в двубоя, шансовете да видим малко голове в тази среща изглеждат много големи. Прогноза Под 2.5 гола.

Тренчин - Хъл Сити
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 1Х
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Хъл Сити, както правят и повечето английски отбори в този турнир, е твърде възможно да подходят несериозно към мачовете си в Лига Европа и точно в първия мач в Словакия се съмняваме силно, че ще дадат всичко от себе си. А Тренчин е отбор, който може да накаже всеки отпуснат и лежерен отбор. Прогноза двоен шанс 1Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_31.html

Comments Off on Лига Европа – квалификации

Comments are closed.