Лига Европа Плейофи

АЗ Алкмаар - Астра Гюргево
Лига Европа Плейофи
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Астра Гюргево успяха по някакъв начин да спечелят в домакинството си, но в Холандия развоят на събитията най-вероятно ще е много по-различен. По принцип холандският състав е с няколко класи над противника си. Факт е, че гостите се намират в добра форма, за разлика от домакините, но все пак смятаме, че разликата в класите е прекалено голяма, за да може това да го компенсира. Смятаме, че домакините ще се реваншират във втория мач и спокойно ще намерят пътя си към групите. Прогноза 1.

Розенборг - Стяуа
Лига Европа Плейофи
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Ще прогнозираме лоша съдба и на другия румънски представител. Случилото се в първия мач е показателно за победителя от тази двойка - тогава норвежците разгромиха съперника си с 3:0. Изглежда направо невъзможно да се случи нещо извънредно. Изглежда много по-вероятно Розенборг да стигнат до още една победа. Най-успешният норвежки отбор в последните години е в убийствена форма - в серия е от 12 поредни победи. Гостите пък имат само 2 успеха в последните 10 двубоя. Прогноза 1.

Яблонец - Аякс
Лига Европа Плейофи
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10

Аякс стигнаха до минимален успех в първия мач, но той не е достатъчен, за да могат да бъдат сигурни в победата си. Холандците биха се изложили много, ако отпаднат от Яблонец, така че биха дали най-доброто от себе си, за да не се случи. Те са по-силният състав, така че можем да очакваме още една тяхна победа. Прогноза 2.

Кайрат Алмати - Бордо
Лига Европа Плейофи
Час - 17:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Същото може да се каже и за този двубой. Бордо няма съмнение, че е с огромна преднина в нивото на игра спрямо отбора от Казахстан. Минималната победа от 1:0 в първия мач обаче не е с толкова огромна разлика. Това ще ги накара да се хвърлят здраво и в този мач, а едва ли за някого има съмнение, че те са по-силния отбор. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_27.html

Comments Off on Лига Европа Плейофи

Comments are closed.