Лига Европа 1-ви квалификационен кръг

Атлантас (Литва) - Берое (България)
Лига Европа 1-ви квалификационен кръг
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Можем да бъдем оптимисти за представянето на отбора на Берое в първия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Макар и футболистите на гостите да нямат сериозен европейски опит, те все пак си остават поне на хартия по-силния отбор от литовските си съперници. Прогноза 2.

ВПС Вааса (Финландия) - АИК (Швеция)
Лига Европа 1-ви квалификационен кръг
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 4.50
Сигурност - 4/10

ВПС Вааса имат добри предпоставки да направят една изненада в това скандинавско дерби. Тук гостите са на хартия по-силния отбор, но ВПС въобще не са слаби, а и имат на своя страна предимството в това, че при тях първенството тече с пълна сила и са в добър игрови ритъм, докато АИК нямат официален мач от един месец. При такъв коефициент си заслужава да се пробва залог за домакините, разликата не е чак толкова голяма, че ставката за домакинска победа да е 4.50. Прогноза 1.

Ла Флорита (Сан Марино) - Вадуц (Швейцария)
Лига Европа 1-ви квалификационен кръг
Час - 21:30
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Няма какво да си говорим за разликата между швейцарския футбол и този на Сан Марино. Няма съмнение, че гостите са много класи над съперника си, Вадуц се борят да влязат в групите, докато за домакините да стигнат до тук е достатъчен успех. Смятаме, че гостите ще извоюват една убедителна победа и ще си гарантират продължаването напред още в този мач. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

УСД Дъблин (Ирландия) - Дюделанж (Люксембург)
Лига Европа 1-ви квалификационен кръг
Час - 21:45
Прогноза - 1Х
Коефициент - 2.70
Сигурност - 5/10

Когато играят отбор от Ирландия и отбор от Люксембург и получим такъв коефициент за двоен шанс за ирландския състав, сме длъжни да пробваме. Прогноза двоен шанс Х1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/1.html

Comments Off on Лига Европа 1-ви квалификационен кръг

Comments are closed.