Лига Европа

Наполи - Легия Варшава
Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Наполи са напълно безапелационни в групата, записвайки до момента пет победи с внушителната голова разлика 17:1. Няма спор, че неаполитанци са доста по-добри от всички останали съперници в групата, включително и от последния Легия. Очакваме италианският отбор да запише шеста поредна победа и да продължи 100%-вия си актив на европейските терени през този сезон. Прогноза 1.

Грьонинген - Брага
Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Грьонинген имат само една спечелена точка до момента, докато Брага са лидери в класирането с 12 точки. Домакините не се представят никак добре и в първенството, просто през този сезон отборът им не е на нужната висока, докато Брага се представят отлично на европейската сцена. Прогноза 2.

Либерец - Марсилия

Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Това е другият мач от тази група. Марсилия не обръщаха достатъчно сериозно внимание на турнира до тук, но сега ще трябва да го направят, ако искат да продължат към следващия етап. Няма съмнение, че Марсилия е много по-силен отбор от чешкия Либерец, очакваме днес да го покажат. Прогноза 2.

Астерас Триполис - Шалке
Лига Европа
Час - 22:05
Прогноза - 2
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10

И тук едва ли има някакво съмнение кой е по-добрият отбор. Шалке разбиха Астерас с 4:0 в Германия и заемат заслужено първото място в групата без нито една загуба до момента. Първото място в крайното класиране обаче не им е гарантирано, така че ще трябва да направят финално усилие в Гърция. Само победата ще им гарантира първото място, така че Шалке трябва да покажат на какво са способни и да я спечелят. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_10.html

Comments Off on Лига Европа

Comments are closed.