Лион – Троа, прогноза (06/05/2018)

Лион посреща Троа в мач от френската Лига 1.

Лион бележи повече навън, отколкото у дома

Подобно на Монако, и Лион преди началото на сезона се раздели с някои свои звезди. И малцина очакваха 3 кръга преди края да е сред основните кандидати за второто място.

Все пак, на мястото на Лаказет, Толисо, Мамана, Валбуена и Гоналон, за които в касата на клуба постъпиха около 120 милиона евро, за половината сума дойдоха млади, но перспективни футболисти. Като Депай, Мариано Диас, Папе Диоп, Тете, Ф.Менди и Б. Траоре.

Покрай тях Бруно Женезио изгради млад отбор, играещ зрелищен и атакуващ футбол. Лион са вкарали 79 гола в 35 кръга или повече от 2 средно на мач. Повечето от тях са отбелязани като гост – 47 срещу 32 у дома.

Навън „Тъкачите“ имат 3 победи с по 5:0 и една с 5:2. На свой терен обаче рядко бележат повече от 2 гола и само веднъж 4 – при победата над Страсбург с 4:0.

Efbet мнение – онлайн букмейкър с разплащания в кеш!

Троа ще разчита на глуха защита в този мач

Една от „жертвите“ на Лион победена с 5:0 бе отборът на Троа. За тях спокойно може да се приложи клишето „Асансьор между Лига 1 и Лига 2“. В последните 15 сезона гостите цели 5 пъти са печелили промоция и в повечето случаи са оставали в елита само по една година.

И сега са сериозно застрашени от изпадане. А като се има предвид тежката им програма до края (гостуване на Монпелие и домакинство с Монако), по мое скромно мнение вероятно ще са втория отбор след Мец, който ще изпадне директно от Лига 1.

При това гостуване почти сигурно ще заложат на глуха защита в очакване да се случи някакво чудо – да не допуснат гол или да вкарат някое от редките си попадения като гост.

Паганезе – Катандзаро, прогноза (06/05/2018)

Прогноза за Лион – Троа

Всичко това вероятно ще доведе до една рутинна домакинска победа с 2:0 или 3:0. „Победа за Лион и Под 3.5 гола“ в мача е оценена на 2.50.

Но не изключвам с оглед на не особено стабилната защита на домакините да се стигне и до почетно попадение за Троа. Затова ще се задоволя с далеч по-скромното 1.57 в bet365 и уж по-сигурния залог за под 4 отбелязани гола от домакините.

Материалът Лион – Троа, прогноза (06/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/лион-троа-прогноза/

Comments Off on Лион – Троа, прогноза (06/05/2018)

Comments are closed.