Лихтенщайн срещу Люксембург: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/19 ное.
Лихтенщайн - Люксембург
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/19 ное.
Лихтенщайн - Люксембург
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

С напредването на етапа на Евро Шампионата – Квалификации, насочваме вниманието си към една интересна среща между Лихтенщайн и Люксембург. Този двубой, който се провежда на стадион „Райнпарк“ във Вадуц, е от ключово значение за Люксембург, за да продължи положителната си инерция, докато Лихтенщайн ще се стреми към изкупление след поредица от трудни гостувания. Нека се впуснем в анализ на настоящата форма на двата отбора и техните резултати в директните двубои, за да разкрием потенциалните резултати от тази среща.

Анализ на срещата

Домакинът Лихтенщайн се бори да намери своята основа в последните си изяви. Последните им няколко мача разкриват постоянен модел на предизвикателства както в защита, така и в атака. Поредните поражения от отбори като Португалия, Исландия и Босна и Херцеговина, без да намерят задната част на мрежата, подчертават трудната битка, пред която е изправен отборът. Нещо повече, разликите в тези загуби подсказват, че Лихтенщайн има да запълва големи пропуски по отношение на конкурентоспособността на това ниво.

Знаеш ли всичко за betano?

За разлика от тях, Люксембург е свидетел на смесица от резултати, които показват устойчивост и потенциал за разстройване. Впечатляващата победа над Босна и Херцеговина е акцентът в последните им мачове, а напрегнатият мач срещу Словакия, завършил с минимално поражение, отразява способността на Люксембург да се противопоставя на по-силни съперници. Равенството с Исландия и победата срещу Лихтенщайн през юни допълнително подсказват, че Люксембург може да влезе в този мач с известна увереност.

Един срещу друг

В последните два преки сблъсъка резултатите са в полза на Люксембург, който постигна значителна победа в квалификациите за Европейското първенство по-рано тази година. В предишната приятелска среща резултатът беше различен и Лихтенщайн се наложи. И все пак, най-новата състезателна среща вероятно ще бъде по-показателна за истинската сравнителна сила на тези отбори, което предполага психологическо предимство за Люксембург.

Съвети за залагане

Краен изход – Люксембург да спечели (ставка: 1.75): Като се има предвид настоящата форма и последните срещи между двата отбора, Люксембург се очертава като явен фаворит. Способността им да си осигурят трите точки срещу сравнима или по-силна опозиция предполага, че Лихтенщайн, който изглежда е в по-задни позиции, трудно ще удържи съперника си.

Общ брой голове – над 2,5 (коефициент: 1.90): Оценявайки трудностите в защита на Лихтенщайн и атакуващия потенциал на Люксембург, особено когато се изправят срещу отбор, който е доста щедър при допускането на голове, мачът има потенциал да надхвърли границата от 2,5 гола. Нападателната динамика на Люксембург може много добре да се възползва от уязвимостта на Лихтенщайн, което ще доведе до мач, в който броят на головете може да бъде висок.

Публикация Лихтенщайн срещу Люксембург: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/liechtenstein-luxembourg-martin-georgiev-19-11-2023/

Comments Off on Лихтенщайн срещу Люксембург: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.