Локомотив Москва – Зенит: Прогноза и залог от Русия на Стефан Ралчев

Зенит води в таблицата с 44 точки, Локомотив Москва е втори с 6 по-малко. Равенство би устроило гостите от Санкт Петербург, тъй като до края на сезона ще остават само 8 кръга и би било чудо, ако изпуснат титлата.

Букмейкърите предлагат високи коефициенти, като дори фаворизират Локомотив Москва. Но честно да ви кажа не бих се впуснал в някакви предложения и убеждения за краен победител. Като че ли хиксът наистина изглежда най-вероятен изход, но…

Прогнозата ми за този мач е двата отбора да се разпишат с коефициент 1.95 от родния букмейкър Efbet.

Като цяло ми прави впечатление, че отборите в Русия са изключително ниско резултатни. Например, лидерът Зенит е реализирал 34 гола в 21 мача. В други първенства водачите имат по 50 и повече попадения, дори и в равностойни шампионати.

Ето бонусите, които предлагат букмейкърите

Имайте предвид, ако ми се доверите и търсите голове и от двата отбора, че Локомотив Москва е вкарвал във всичките си домакинства с изключение само на едно – първото си през сезона миналото лято срещу Спартак Москва. Последваха 9 поредни домакинства, в които неизменно Локо се разписваше. Но пък не е играл срещу Зенит (сега предстои срещата) и в следващото си домакинство предстои да играе с ЦСКА Москва.

Зенит не се разписа само 2 пъти като гост от общо 11 гостувания. Зенит не успя да вкара като гост срещу Динамо Москва (загуба с 0:1) и срещу ЦСКА Москва (0:2).

Единичен: Текущ
Русия, Премиер лига
19:00/7 апр.
Локомотив Москва - Зенит
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Локомотив Москва – Зенит: Прогноза и залог от Русия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/lokomotiv-moscow-zenit-stefan-ralchev-07-04-19/

Comments Off on Локомотив Москва – Зенит: Прогноза и залог от Русия на Стефан Ралчев

Comments are closed.