Локомотив Москва – Рубин: Прогноза и залог от Русия на Стефан Ралчев

Локомотив Москва оказа съпротива на лидера и вече узаконен шампион Зенит до един момент, но след това безславно лека полека се отказа от битката. Така столичните “железничари” останаха да се борят за второто място, което дава право на директно участие в групите на Шампионската лига през есента. А това не е никак малко, дори напротив – сериозен успех.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от списъка с букмейкъри

Сега на Локомотив предстои домакинство на Рубин, който е с 35 точки и просто доиграва сезона. Моята прогноза е победа за Локомотив Москва с коефициент 1.55 от родния букмейкър Efbet.

Осъзнавам, че коефициентът не е от най-високите, но както писах в друга моя прогноза – от началото на месеца имам доста сериозна успеваемост. Искам да продължа така и да греша минимално. Затова нека да спечелим, пък било то и със ставка от 1.55, а не да се целим в много високи и нереални коефициенти, които само ще провалят фишовете ни. Подозирам, че сте съгласни…

В последния си мач Локомотив Москва допусна поражение с 0:2 от Арсенал Тула, който прави не лош сезон, но този път очаквам столичният отбор да не допусне изненада на собствения си стадион.

Единичен: Текущ
Русия, Премиер лига
19:00/10 май
Локомотив Москва - Рубин
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза

Запись Локомотив Москва – Рубин: Прогноза и залог от Русия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/lokomotiv-moscow-rubin-stefan-ralchev-10-05-19/

Comments Off on Локомотив Москва – Рубин: Прогноза и залог от Русия на Стефан Ралчев

Comments are closed.