Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив, прогноза (04.03.2018)

Голямото дерби на Пловдив винаги е било изпълнено с много страсти. А изходът му е трудно предсказуем, независимо от моментното състояние на отборите.

Локомотив Пловдив не е убедителен у дома!

В момента Локомотив изостава на 5 точки и е с 3 места по-назад в класирането от Ботев. Но на Лаута Железничари имат предимство в мачовете срещу Канарчетата от 3 последователни победи – 2:0, 2:1 и 2:1.

През тоя сезон Локо Пд не се представя много убедително на свой терен. А и в състава му настъпиха големи кадрови промени от миналата есен.

Бонуси от букмейкъри за залози в интернет!

Ботев Пловдив е колеблив гост!

Наскоро Ботев се разделиха с националния защитник Цветомир Панов. А за два мача наказан е друг важен бранител – Павел Димов. Нападателят Филипе Бризола също пропуска мача. А след неуспешен престой в Лудогорец се завръща Жоао Паоло, който обаче е далеч от формата, която показваше в Ботев преди това.

Ботев са труден за побеждаване отбор, но като гост има само 3 победи до сега. И трите срещу отбори в долната част на класирането.

Канарчетата изостанаха значително от първите 4 места и за тях приоритет вече е купата на България, която спечелиха през миналата година. Там изтеглиха щастлив жребий и на полуфинала ще срещнат Славия. При два мача на разменено гостуване шансовете им да отпаднат са нищожни.

Все пак, ще се стремят да се класират и след първите шест отбора в Първа лига. С оглед, че им предстои да приемат слабаците Витоша Бистрица и Дунав, прави задачата им лесна за изпълнение.

Брайтън – Арсенал, прогноза (04.03.2018)

Прогноза за Локомотив Пд – Ботев Пловдив!

Едно равенство при това гостуване на Локомотив е напълно приемливо за Ботев.

Материалът Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив, прогноза (04.03.2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/локомотив-ботев-пловдив-прогноза/

Comments Off on Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив, прогноза (04.03.2018)

Comments are closed.