Локомотив Пловдив – Етър: Прогноза и залог от Първа лига

Трудно прогнозируем двубой поради няколко причини. На първо място поставям присъствието на Локомотив на финала. Личи си, че това е основната цел на “смърфовете”, върху която ще бъде обърнато най-съществено внимание. Все пак победа срещу Ботев им гарантира директно участие в Лига Европа, докато тук ги очакват цели четири мача.

Точно така, тези баражи са с разменено гостуване. Още в петък ще бъде изиграната втората среща, само че на стадион “Ивайло”. Поради тази причина очаквам по-предпазлива и пестелива игра в първия мач, като дори прогнозите ми са насочени към положителна развръзка за гостите.

Етър направи много силен сезон, който трябва да завърши подобаващо. През седмицата бе потвърдено назначението на Краси Балъков за национален треньор на България, но не вярвам това да окаже главоломно значение върху остатъка от сезона. Етър ще направи всичко възможно, за да си осигури финален бараж срещу Левски на “Герена”.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Какво да кажа за Локомотив Пловдив … Отборът искрено се надява 15 май да дойде възможно най-скоро. Мислите и усилията са насочени към финала, но пък евентуален грешен ход там ще ги лиши от участие в евротурнирите. Може би трябва да съберат сили и да направят силен финален щурм и в първенството. Шансовете им са налице, единствено се нуждаят от увереност и съсредоточаване.

Както споменах по-нагоре в превюто, първият мач ще бъде опознавателен. По-спокойни и обрани действия, комбинирани с дефанзивни тактики и изчакване. Заложете на ъндър, под 2,5 гола, пристигащ с коефициент 1,65 от платформата на Бет365.

Единичен: Текущ
България, Първа лига, плейоф 7/10 място
19:30/7 май
Локомотив Пловдив - Етър
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза

Запись Локомотив Пловдив – Етър: Прогноза и залог от Първа лига впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/lokomotiv-plovdiv-etar-07-05-19/

Comments Off on Локомотив Пловдив – Етър: Прогноза и залог от Първа лига

Comments are closed.