Лудогорец – Берое прогноза и коефициенти от Първа лига на Ники Александров

Лудогорец би бил фаворит спрямо, който и да е от останалите тимове в тази челна шестица, но определено Берое е във видим спад на формата си и резултатите от последния месец го показват.

Не случайно тимът на Александър Томаш, който до съвсем скоро бе четвърти в класирането, дори с амбиции за третото място, се срина и дори запази присъствието си сред първенците само защото Етър се пропука в два-три мача.

Домакините ще търсят задължителен успех, тъй като вече сме в етапа, където грешките струват скъпо. Пък и завръщането на Стойчо Стоев вече донесе категорично подобрение на играта, забеляза се и скок в настроението.

Предложението за този мач е обикновен оувър – над 2,5 гола. Може да се разчита и на формата на Клаудио Кешеру, вкарал два гола преди няколко дни в квалификацията срещу Фарьорските острови. Коефициентът е 1,78 и може да се изиграе със спокойствие.

Присъединете се към нашата затворена група във Фейсбук. В нея може да питате, коментирате и дискутирате, както помежду си, така и с нашите експерти

Единичен: Текущ
България, Първа лига, плейофи
18:15/30 мар.
Лудогорец - Берое
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Лудогорец – Берое прогноза и коефициенти от Първа лига на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/ludogorets-beroe-niki-aleksandrov-30-03-19/

Comments Off on Лудогорец – Берое прогноза и коефициенти от Първа лига на Ники Александров

Comments are closed.