Лудогорец – Ботев Пловдив: Прогноза и залог от Първа лига на Стефан Ралчев

Защо с интерес?! Защото продължавам да твърдя, че Ботев Пловдив е един от най-добрите отбори в България, който играе прекрасен нападателен футбол. И срещу ЦСКА за купата на България през седмицата момчетата на Николай Киров го доказаха.

Когато разполагаш с такъв игрови потенциал в атака – Тодор Неделев, Александър Тонев, Антонио Вутов, Феребори Доре, няма как да не играеш нападателно.

На Лудогорец никак няма да му е лесно срещу канарчетата, въпреки че от друга страна домакините ще бъдат отпочинали, тъй като нямаха мач през седмицата. А пловдивчани сто процента ще бъдат изтощени не толкова физически, колкото емоционално след победата с 3:2 срещу ЦСКА в първия полуфинал за Купата.

Прогнозата ми за този двубой е 1X двоен шанс и над 2,5 гола за коефициент 1.97 от Winbet. Все ми се струва, че и двата отбора са толкова агресивни в нападение, че ще бъде по-лесно да минат границата от 2,5 гола. Първоначално ви признавам честно, че доста дълго умувах дали да нев и предложа пазар – и двата отбора да отбележат, защото коефициентите за него са над 3.00. За онези от вас, които симпатизират на Ботев Пловдив или пък смятат, че може да вкарат в Разград, защо да не пробват и този по-рисков вариант?! Въпреки че е рисков, не изглежда толкова невъзможен за изпълнение.

Трябва да признаем обаче, че Лудогорец е длъжен да печели на всяка цена, защото ЦСКА му диша във врата и е само на три точки. И всяка грешка би означавала съкращаване на аванса, а ви припомняме, че Лудогорец ще има гостуване на ЦСКА в София.

Козмин Моци е наказан и няма да бъде на разположение на Стойчо Стоев за домакинството с Ботев Пловдив.

Единичен: Текущ
България, Първа лига, първа шестица
20:00/20 апр.
Лудогорец - Ботев Пловдив
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Лудогорец – Ботев Пловдив: Прогноза и залог от Първа лига на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/ludogorets-botev-plovdiv-stefan-ralchev-20-04-19/

Comments Off on Лудогорец – Ботев Пловдив: Прогноза и залог от Първа лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.