Лудогорец срещу Локомотив Пловдив: Прогноза от Първа Лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Първа лига
20:15/15 май
Лудогорец - Локомотив Пловдив
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В понеделник Лудогорец ще приеме Локомотив Пловдив на „Лудогорец Арена“ във вълнуващ сблъсък от Първа лига. В момента Лудогорец е във впечатляваща серия от 8 мача без загуба в лигата, докато Локомотив Пловдив спечели последните си 3 домакински мача, като удължи серията си без поражение на 3 мача след победата с 1:0 срещу Левски София.

Анализ на мача

Лудогорец се намира в изключителна форма, като спечели последните си 8 мача в Първа лига. От началото на сезона те са събрали средно по 2,47 точки на мач и са подобрили стойността на точките си на мач до 3,00 в последните си 8 мача в лигата. В момента Лудогорец води в таблицата на Парва Лига със 74 точки, само на 1 точка над ЦСКА София.

Локомотив Пловдив, от друга страна, събира средно по 1,67 точки на мач в лигата от началото на сезона. Формата им обаче леко спадна в последните 8 мача в лигата, като средната стойност на точките им на мач е 1,50. В момента те се намират на 7-мо място в таблицата на Парва Лига с 50 точки, на 2 точки зад Славия София и на 8 точки над Арда.

прогнози за мачове днес

Като се има предвид формата на двата отбора, прогнозираме победа с 2:0 за Лудогорец. Нашият съвет за залог за този мач е Лудогорец да спечели, като и двата отбора няма да си отбележат гол, а в мача ще има под 2,5 гола.

Скорошна форма

  • Лудогорец: 8 победи в последните си 8 мача в лигата
  • Локомотив Пловдив: 4 победи, 2 равенства и 2 загуби в последните си 8 мача в лигатa

Тенденции

  • Лудогорец: Повечето от победите са постигнати с един гол разлика (12 победи), непобедени в последните си 8 мача, отбелязали са гол във всеки от последните си 8 мача, спечелили са последните си 4 домакински мача
  • Локомотив Пловдив: Мнозинство от победите, постигнати с един гол разлика (10 победи), толкова поражения с един гол разлика, колкото поражения с 2 или повече гола разлика (по 4 поражения)
usechatgpt init success

Публикация Лудогорец срещу Локомотив Пловдив: Прогноза от Първа Лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/ludogorets-lokomotiv-plovdiv-martin-georgiev-15-05-2023/

Comments Off on Лудогорец срещу Локомотив Пловдив: Прогноза от Първа Лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.