Люксембург – Украйна прогноза [ВИДЕО] на Георги Драгоев

Единичен: Текущ
Европейска квалифиакция
21:45/25 мар.
Люксембург - Украйна
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Двубоят е интересен заради израстването на отбора на Люксембург в последните години. Отбор, който бяхме свикнали да записва двуцифрено число поредици от загуби, промени съдбата си и постепенно стана труден за пречупване, особено на свой терен.

В рамките на последните около две години, т.е. от април 2017-а насам, Люксембург бе домакин 12 пъти и загуби само два пъти, като записа осем победи. Сред тези резултати бе и равенството 1-1 с България в квалификациите за Мондиал 2018-а. Имаше победи над Албания, Беларус, Унгария, Грузия и онзи ден и Литва.

Украйна, разбира се, е от друго ниво, но гостуванията не са най-силната страна на тима. В последните седем визити спечели само два пъти, но пък записа равенства на терените на Италия, Турция и в петък на Португалия, което се дължеше най-вече на отличните намеси на вратаря Андрий Пятов.

Все пак, въпреки упоритостта и повишеното самочувствие на Люксембург, Украйна вероятно ще спечели. На фона на факта обаче, че в последните си шест мача на свой терен домакините допуснаха само три гола, си струва да се опита залог за малко голове в мача. Впрочем три от последните четири визити на Украйна бяха в графата „под 2,5 гола”.

Присъединете се към нашата затворена група във Фейсбук. В нея може да питате, коментирате и дискутирате, както помежду си, така и с нашите експерти

Запись Люксембург – Украйна прогноза [ВИДЕО] на Георги Драгоев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/luxembourg-ukraine-georgi-dragoev-25-03-19/

Comments Off on Люксембург – Украйна прогноза [ВИДЕО] на Георги Драгоев

Comments are closed.