Майорка срещу Валенсия: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Ла Лига - Испания
20:30/25 май
Майорка - Валенсия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Предстоящият сблъсък от Ла Лига между Майорка и Валенсия ще се проведе на 25 май на стадион Visit Mallorca Estadi в Палма де Майорка. Тъй като и двата отбора в момента се намират в средата на таблицата, този мач може да има значителни последици за крайните им позиции в лигата.

Анализ на мача

Ако разгледаме по-отблизо скорошната форма на двата клуба, Майорка изглежда се бори с непоследователност, тъй като успя да постигне само 2 победи, 2 равенства и 6 загуби в последните си 10 мача в лигата. От друга страна, Валенсия се справя малко по-добре с рекорд от 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. Въпреки че и двата отбора показаха проблясъци на блясък, те бяха донякъде непредсказуеми през сезона, което може да направи интересен мач.

При прегледа на предишните рекорди по голове на всеки отбор става ясно, че нито една от страните не е особено доминираща в това отношение. Майорка е отбелязвал средно по 1,2 пъти на мач, докато Валенсия изостава леко с 1,1 гола средно на мач. В дефанзивен план двата отбора изглеждат сравнително равностойни, така че този сблъсък може да се сведе до това кой ще успее да се възползва от шансовете си по-ефективно.

Виж всички бонуси на Winbet!

Вкъщи Майорка е донякъде страховит отбор, който регистрира добри резултати на „Visit Mallorca Estadi“. Въпреки това Валенсия не е никак слаба на пътя, като успява да спечели важни точки далеч от комфорта на „Местала“. Тъй като и двата отбора привидно притежават еднакви възможности, тази среща може да се окаже много оспорвана.

Въз основа на неотдавнашната форма и статистиката прогнозирам оспорван мач и очаквам и двата отбора да отбележат гол. Резултатът в редовното време може да завърши с равенство 1:1. Що се отнася до съветите за залози, предлагам да обмислите възможността за залози за голове и от двата отбора и евентуално за пазар под 2,5 гола, тъй като последните мачове на двата клуба не бяха особено резултатни.

Един срещу друг

– Майорка е спечелил 2 от последните 5 мача срещу Валенсия

– Валенсия е постигнала победи в 2 от предишните 5 срещи

– Останалите мачове са завършили наравно

Скорошна форма

– Майорка: На 12-о място в Ла Лига с форма „LWLDL“

– Валенсия: Позициониран на 13-то място в Лигата с форма „WWDLW“

Тенденции

– Майорка са спечелили само 1 от техните последни 5 домакински мача в Ла Лига

– Валенсия е успял да избегне поражение в 7 от последните си 10 гостувания в Лига

Публикация Майорка срещу Валенсия: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/mallorca-valencia-martin-georgiev-25-05-2023/

Comments Off on Майорка срещу Валенсия: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.